Drakter "Specials"

Drakt fra FA CUP Finalen i 1974. Dette er en sjelden retro/reprodrakt produsert i nyere tid.

Drakt fra Europacup Finalen i Roma i 1977.

Europacupfinale drakten fra 1984 signert av Bruce Grobbelaar.

Drakt fra FA CUP Finalen i 1986.

Hjemmedrakt spesiallaget til Champions League-kamper i sesongen 2001-2002. Helrød drakt med gule/gull sømmer. Over klubbemblemet finner vi de fire stjernene som representerer Liverpools til da fire Serievinnercup-trofeer. Denne drakten er en klar referanse til drakten Liverpool brukte da de vant sine tre første troffeer i serievinnercupen. Nemlig hjemmedrakten 1976-82.

Hjemmedrakt 2005 - 2006. Denne hjemmedrakten ble spesiallaget etter at Liverpool gikk seirende ut av Champions League sesongen før. Den ble brukt i kun én sesong, og kun i Champions League. Den er helrød med detaljer i gull, både på ermene og på skulderpartiene. Skrå striper i rødnyanser synes også i stoffet. Drakten ble forøvrig også brukt i Fifa World Club Cup.

Her vil jeg legge ut bilder av "Specials" drakter. Det vil si drakter som er laget til spesielle kamper og andre spesielle annledninger der Liverpool har spilt kamp. Disse draktene vil ha spesielle broderinger og trykk på seg som en original replicadrakt ikke vil ha. Mange av disse originale specialsdraktene er meget sjeldne og svært kostbare. Det lages svært mange forfalskninger og retro/reproer av disse draktene, så hver påpasselig når du skal kjøpe.

Liverpoolsamling.com © • Stian A. Kristiansen

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.11 | 23:18

Hei. Er denne til salgs?

...
17.10 | 12:50

Jeg har en grønn Liverpool drakt i Adidas med Carlsberg reklame på fronten og Adidas logoen opp mot halsen, kan noen hjelpe meg ca årstall og er dette keeperdra

...
12.08 | 19:36

Send denne karen en mail og spør: http://www.thehistoryofliverpoolshirts.com/enter.html

...
01.08 | 16:51

Hvor mye koster den?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE