Drakter "Retro/Repro"

Retro Hjemmedrakt 1987 - 1988. Som dere ser av bildet her så har ikke drakten Adidaslogo, striper nedover armene og vaskelappen i nakken er heller ikke identisk med replicasrakten.

Retro Bortedrakt 1987 - 1988. Som dere ser av bildet her så har ikke drakten Adidaslogo, striper nedover armene og vaskelappen i nakken er heller ikke identisk med replicadrakten.

Doublewinners 1986 Retrodrakt. Som dere ser av bildet her så har ikke drakten Adidaslogo, striper nedover armene og vaskelappen i nakken er heller ikke identisk med replicadrakten.

Signert Retro/Repro hjemmedrakt 1988 - 1989. Denne retrodrakten er signert av legenden Jan Mølby. Som dere ser på bildet er Adidas logoen pålimt brystet på denne drakten. Dette er noe uvanlig på retrodrakter, men det kommer av at Adidas med tillatelse fra LFC har reprodusert denne drakten. Vaskelappen har også Adidas merke, men den er ikke identisk med vaskelappen som er på en replicadrakt.

Her vil jeg legge ut bilder av drakter som er reprodusert, såkalte "Retro/Repro" drakter. Dette er drakter som er reprodusert i nyere tid og skal etterligne drakten fra dens opprinnelige år. Disse draktene er som regel ganske lik replicamodellen, men retrodrakten har som regel ikke utstyrsleverandørlogoen pålimt/brodert ( Umbro/Adidas/Reebok etc ). Vaskelappen / merkelappen i nakken på drakten vil som regel heller ikke være lik replicadrakten. I noen tilfeller der Adidas / Umbro etc. har reprodusert en drakt med tillatelse fra LFC, vil retro/repro drakten ha både Adidas/Umbro logoen på brystet og vaskelappen vil også være av Adidas/Umbro. På disse draktene har utstyrsleverandøren produsert drakten med andre "feil" slik at man lett kan skille retro/repro fra en replicadrakt. En retrodrakt vil være ett offisielt LFC-produkt og prisen for en original retrodrakt vil være betydelig mye billigere enn en original replicadrakt. For samlere av drakter vil en retrodrakt ikke være av noen verdi. Her kan du finne mer informasjon angående retro/reprodrakter:  INFO Drakter 

Liverpoolsamling.com © • Stian A. Kristiansen

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.11 | 23:18

Hei. Er denne til salgs?

...
17.10 | 12:50

Jeg har en grønn Liverpool drakt i Adidas med Carlsberg reklame på fronten og Adidas logoen opp mot halsen, kan noen hjelpe meg ca årstall og er dette keeperdra

...
12.08 | 19:36

Send denne karen en mail og spør: http://www.thehistoryofliverpoolshirts.com/enter.html

...
01.08 | 16:51

Hvor mye koster den?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE