Signerte Drakter

Her er et bilde av meg selv og Bruce Grobbelaar etter at han har signert Europacupfinale drakten min fra 1984.

Her er et bilde av meg selv og David Johnson etter at han har signert Europacup Finale drakten min fra 1977. Phil Neal signerte også drakten samme kvelden.

Her er et bilde av meg selv og Jan Mølby etter at han har signert FA Cup Finale drakten min fra 1986.

Her er et bilde av meg selv, Phil Neal og David Johnson etter at de har signert Europacupfinale drakten min fra 1984. Bruce Grobbelaar signerte drakten året før ( Se eget bilde ).

Signert Retro/Repro hjemmedrakt 1988 - 1989. Denne retrodrakten er signert av legenden Jan Mølby. Denne drakten fikk en venn av meg signert under en fotballtur til Liverpool for noen år siden. Har dessverre ikke bilder av signeringen.

Bortedrakt 1993 - 1995. Denne er signert av Roy Evans og David Fairclough. Fikk denne signert under Nordkapp Fotballfestival som arrangeres hvert år i min hjemby Honningsvåg. Dessverre fikk jeg ikke tatt bilder under og etter signering.

Bortedrakt 1997 - 1998. Denne er signert av Roy Evans og David Fairclough. Fikk denne signert under Nordkapp Fotballfestival som arrangeres hvert år i min hjemby Honningsvåg. Dessverre fikk jeg ikke tatt bilder under og etter signering.

Bortedrakt 1996 - 1997. Denne er signert av Roy Evans og David Fairclough. Fikk denne signert under Nordkapp Fotballfestival som arrangeres hvert år i min hjemby Honningsvåg. Dessverre fikk jeg ikke tatt bilder under og etter signering.

David Johnson og Phil Neal prøver Europacup Finale drakten min fra 1984. Ingen av dem hadde hatt drakten på seg siden de spilte finalen i Roma i 84.

John Barnes signerer drakten min.

Fikk John Barnes til å signere Europacupfinale drakten min fra 1984 selv om han ikke spilte for Liverpool da.

John Barnes signerer 1984 Europacup drakten. Barnes spilte ikke den kampen, men sa seg villig til å signere på baksiden av drakten.

Signert av John Barnes.

Hittil signert av Bruce Grobbelaar, Phil Neal, David Johnson, Jan Mølby og John Barnes.

Her har jeg lagt ut bilder av de draktene jeg personlig har fått signert av LFC-spillere. Det beste COA ( Certificate Of Authenticity / Ekthetsbevis ) man kan få, er bilde av seg selv sammen med signaturholder etter signering. Det lages altfor mange falske COA i dag, så disse er ikke til å stole på. Et bilde sier mer enn tusen ord sies det......

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.11 | 23:18

Hei. Er denne til salgs?

...
17.10 | 12:50

Jeg har en grønn Liverpool drakt i Adidas med Carlsberg reklame på fronten og Adidas logoen opp mot halsen, kan noen hjelpe meg ca årstall og er dette keeperdra

...
12.08 | 19:36

Send denne karen en mail og spør: http://www.thehistoryofliverpoolshirts.com/enter.html

...
01.08 | 16:51

Hvor mye koster den?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE